Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/5/5/kb-ict.com/httpd.www/v7/wp-content/themes/Renden_Pro/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Reparatie | Reparatie – KB-ICT

Hardware reparatie

Start uw computer niet meer op? Loopt de computer vast? Of krijgt u een programma niet goed werkend? KB-ICT kan uw computer repareren.

Wij hebben een breed scala aan diagnoseprocedures en testapparatuur om uw computer weer 100% in orde te krijgen. Daarnaast bieden wij uitgebreide testprocedures aan om er zeker van te zijn dat uw computersysteem weer optimaal werkt.

Software reparatie

Wist u dat Nederland op de vierde plaats staat van geïnfecteerde computersystemen ter wereld? Een virus wordt als schadelijk beschouwd omdat het schijfruimte en computertijd in beslag kan nemen van de besmette computers. In ernstige gevallen kunnen virussen binnenin de computer schade aanrichten. Naast virussen bestaat er nog veel meer schadelijke software zoals ransomeware, malware, spyware, wormen en trojans. 

KB-ICT kan uw computer vrij maken van schadelijke software. Wij hebben een zeer uitgebreide procedure van minimaal acht instrumenten om uw computer volledig door te meten en op te schonen. Uw systeem wordt zorgvuldig getest om er zeker van te zijn dat uw computer weer optimaal functioneert.

  Vragen?

  Wij helpen u graag verder

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Vraag