Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/5/5/kb-ict.com/httpd.www/v7/wp-content/themes/Renden_Pro/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Website | Website – KB-ICT

Uw website

Wilt u een nieuwe website? Of misschien wilt u uw website vernieuwen, verfrissen, professionaliseren en uitbreiden. Bij ons bent u aan het juiste adres om dit traject te begeleiden en uit te voeren.

KB-ICT kan u helpen bij het maken of vernieuwen van uw website. Wij leveren websites altijd op met een Content Management Systeem zodat u de controle over uw website houdt in de toekomst. 

Totaal oplossing

Een website zorgt voor een nieuw of aangepast uiterlijk. Dit kan gepaard gaan met een nieuwe uitstraling die ook door te voeren is in een logo en/of profielfoto.

KB-ICT werkt nauw samen met ontwerpers, marketingbedrijven, fotografen en visagisten. Zo kunnen wij een totaaloplossing bieden om logo, webdesign, zoekresultaten, huisstijlen, profielfoto's en foto's ten behoeve van webdesign te faciliteren. Wij zijn uw persoonlijke aanspreekpunt en coördineren alle partijen om tot het door u gewenste resultaat te komen.

  Vragen?

  Wij helpen u graag verder

  Naam

  E-mail

  Onderwerp

  Vraag